Websites en Hosting

Voor bijna elk budget is wel een solide en overzichtelijke site te realiseren.
Alles hangt af van wat er nodig, en wat er voorhanden is. Content is hierbij het sleutelwoord."

Wij zijn een klein bedrijf, en dat houden wij ook zo! Dat betekent namelijk dat we voor al onze klanten maximale tijd en aandacht hebben. Geen dagen wachten op een simpele aanpassing, geen uren wachten aan een kostbare helpdesk. 

A-SureWeb is gespecialiseerd in het vormgeven en implementeren van een 3-tal grote 'open-source' Content Management Systemen: Joomla, Wordpress en Magento. Dat betekent dat we er al jaren mee werken en een goed inzicht hebben in de do's and don'ts en vooral de mogelijkheden van deze systemen.

Hebt u interesse of voorkeur in/voor een bepaald systeem dan zijn wij maken wij graag een overzichtje van wat de mogelijkheden en de kosten zijn voor dat systeem, en een analyse van de geschiktheid voor uw doel.

Ook de hosting is bij ons in veilige handen. Onze server is voorzien van de allernieuwste software en techniek en wordt regelmatig ge-update om de 'vaart der volkeren'bij te houden. Uw hostingpakket wordt voor iedere klant op maat samengesteld en is tussentijds, wanneer de noodzaak zich mocht voordoen, razend snel aan te passen.

Wij hanteren in principe geen standaardprijzen, maar u heeft al een riant domein inclusief 1 (nl) domeinnaam voor 120 euro per jaar exclusief btw.

Additional information