Upgrade Aanbieding

De tijd schrijdt voort en daarmee ook de ontwikkelingen op web-gebied:

In April 2012 heeft de JOOMLA 1.5.x versie de 'End Of Life' status bereikt en wordt dus niet meer doorontwikkeld door de Community. Dit kan gevolgen hebben voor de werking en de veiligheid van uw website!

Eventuele door hackers ontdekte 'gaten' in het systeem worden dus niet meer gedicht door middel van updates. U loopt het risico dat buitenstaanders een ingang vinden op uw systeem waarmee ze toegang kunnen krijgen tot uw server met het risico dat er bijvoorbeeld 'malicious scripts' worden ge-upload die of uw site in de war sturen, of bijvoorbeeld uw domein gaan misbruiken voor het versturen van spamberichten. 

De oplossing voor dit probleem ligt in een upgrade van uw systeem!

Het lijkt nu misschien niet nodig, maar internet service providers zijn niet blij als uw site gehackt wordt. Zij zullen uw domein onmiddellijk off-line zetten, en in veel gevallen krijgt u dan ook nog een rekening voor de onderzoekskosten die de provider heeft moeten maken om uit te vinden waar de ongewenste activiteit op hun server vandaan komt.

Naast het feit dat uw site in dat geval dus direct niet meer te bereiken is en u potentiele opdrachten zult missen, zit u ook met de kosten.

Onderneem nu dus actie en 'tackle' mogelijke problemen voordat ze zich voordoen:

Laat uw systeem upgraden naar de nieuwste versie JOOMLA, of uw site helemaal ombouwen in een ander systeen zoals WORDPRESS, een systeem wat de laatste tijd sterk in opkomst is.

Wij kunnen zo'n broodnodige upgrade uitvoeren vanaf 449 euro ex btw.

Afhankelijk van de omvang, inhoud en het gebruikte template van uw site verzorgen wij upgrades vanaf 449 euro die ervoor zorgen dat uw site er weer een aantal jaar tegenaan kan. Tevens bieden wij een onderhoudscontract a 10 euro in de maand waarvoor wij maandelijks checken of uw systeem nog up-to-date is en eventuele noodzakelijke updates uitvoeren. 

Neem voor informatie nu contact op via het contactformulier of SMS uw telefoonnummer/email adres naar 06 55 15 10 11, dan nemen wij direct contact met u op om uw wensen te bespreken.

 

Additional information