Drukwerk

Er is in drukwerk veel goedkoop aanbod.
Maar wie garandeert je kwaliteit? Wacht je dat maar af, of vertrouw je op een ervaren partner die die zorg uit handen neemt?

Er zijn een heleboel drukkerijen actief op internet, maar hoe weet je nou dat bij die laagste prijs ook een goede kwaliteit drukwerk hoort? Iedere drukkerij heeft weer zijn specialismen. 

Drukkerijen zijn er in overvloed: zowel op internet als via de brievenbus wordt je om je oren geslagen met aanbiedingen van leveranciers en 'de goedkoopste' oplossingen voor uw bedrijf. Toch blijkt het een lastige zaak om die laagste prijs te koppelen aan de hoogst mogelijke kwaliteit.

Omdat ieder drukkerij wel weer zijn specialismen heeft is het niet zo dat een drukkerij voor alle producten de beste prijs aan de beste kwaliteit kan koppelen. Het is dus belangrijk dat je weet bij wie je moet zijn voor welk produkt om niet op een gegeven moment met de gebakken peren te zitten.

A-SureWeb onderhoudt al jaren contacten met een uitgebreid scala aan drukkerijen en papierleveranciers en is dus uitstekend op de hoogte waar u welk product moet zoeken. Wij regelen alles tot aan de aflevering op uw adres en fungeren tevens als doorgeefluik van klant naar drukkerij. Daarnaast kunnen wij u uitstekend adviserebn over materialen oplages en uitvoering.